Persoonlijk gesprek

CP achter laptop1U kunt een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Dat kan bij ons op kantoor of bij u thuis. Als dat beter uitkomt kan het ook in de avond. Een oriënterend gesprek is kosteloos.

Wat kunt u verwachten?

Wij bespreken uw wensen, denken met u mee en dragen ideëen aan. Na het gesprek krijgt u hiervan een verslag met een kosten inschatting. Dit kunt u bewaren in uw uitvaartmap.
We geven u het boekje 'uitvaartwensen' mee, waarin u wensen kunt noteren over de inhoud van de uitvaart (muziek, sprekers, thema's) en aanwijzingen voor uw nabestaanden over vindplaatsen van sleutels, wachtwoorden etc,

Contact

Alting & Res Uitvaarten
Geertekerkhof 3
3511 XB Utrecht

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06-24240607 (dag en nacht)

Mensen zeiden hierover...

"Veel dank voor de verslagen die je ons hebt toegestuurd. Het was goed om er over na te denken en het is fijn dat het door jou is opgeschreven. We denken verder over nog details, maar dat komt nog wel. Het is een rustig gevoel dat jij onze wensen hebt."

"Hartelijk dank voor het verslag en de specificatie van de diverse mogelijkheden en wensen mbt de uitvaart. Heel fijn om alles op papier te hebben met een kostenspecificatie.  Ik heb het volste vertrouwen in jullie uitvoering."

"Dank ook voor het gesprek met jou, ik kwam daar zo vrolijk vandaan. Het meedenken met betrekking tot een toch wel beladen onderwerp en aandragen van de diverse mogelijkheden heb ik zeer op prijs gesteld."