De afscheidslocatie

Wij helpen u bij het vinden van een mooie passende locatie. We hebben een uitgebreide porfolio met locaties. 

Een greep uit de mogelijkheden in Utrecht en omgeving:

In de oude binnenstad van Utrecht hebben we mooie kerken, waar een (niet kerkelijke) uitvaart mogelijk is. De Geertekerk en de Nicolaïkerk zijn goed te combineren is met een begrafenis op Soestbergen of Kovelswade. De Aloysiuskerk wordt vaak gecombineerd met een begrafenis op St. Barbara. 

Gasthuis de Leeuwenbergh is een sfeervolle locatie met de mogelijkheid tot opbaren in de 24-uurs opbaarkamer in het bijbehorende Tuinhuis. 

Intiemer zijn de kapel op begraafplaats Barbara, het Onderwegkerkje bij fort Blauwkapel, het kerkje in Oud Zuilen en de Dekenkapel in de Pieterskerk.

Ook kerken waarvan we vergeten zijn dat het kerken waren, zoals Ottone aan de Kromme Nieuwe Gracht en de Buurkerk in het museum van Speeldoos tot Pierement en de Metaalkathedraal in Vleuten zijn locaties voor uitvaarten.

Voor groepen tot 80 personen komen we onder andere in Stal den Eijk of de Oranjerie op Landgoed Vollenhoven of de kerk van de Broedergemeenschap in Zeist de Fundatie in het museumkwartier, de Parel van Zuilen en Paushuize aan de Kromme Nieuwegracht.

Ook bijzondere locaties in Bilthoven, Zeist, Utrechtse Heuvelrug, Hilversum en omgeving zijn bij ons bekend en natuurlijk zijn we op de hoogte van de verschillende crematoria en begraafplaatsen in Zeist, Amersfoort, Bilthoven, Laren en Utrecht en omgeving. 

BuitenuitvaartDe behoefte aan buitenplechtigheden wint terrein. Vanwege het wisselvallige weer durven niet veel mensen dit aan. Alting & Res Uitvaarten heeft ervaring met tentenbouwers die van iedere locatie een uitvaartlocatie kunnen maken.