Nazorgaanbod

Na 6 maanden biedt Alting & Res Uitvaarten kosteloos nazorg aan. Het kan steunend zijn om nog eens stil te staan bij alles wat er gebeurd is; daarnaast geeft het inzicht in wat u nodig hebt om verder te kunnen. We hebben kosteloze nazorg gereserveerd voor één persoon. Ons aanbod blijft anderhalf jaar geldig. Dus als u er nu geen behoefte aan hebt, maar later wel, behoudt u uw recht op deze kosteloze nazorg.

Hieronder maakt u kennis met ons team van rouwbegeleiders. Alle rouwbegeleiders zijn ervaren coaches, daarnaast bieden ze een specialisatie aan.Meer informatie? Wij kunnen u vragen beantwoorden en u adviseren als u daar behoefte aan heeft. Een mailtje aan ons is voldoende.

martine4martine3martine2

Martine Filius - Massage en tijd om na te praten

Aangeraakt worden, tijd en aandacht voor uzelf tijdens een massagesessie van 1,5 uur in een praktijk aan huis in Utrecht
nazorg ingeborg bureaunazorg ingeborgnazorg ingeborg opruimdoos

Ingeborg Koot - Opruimen na een verlies

In een sessie van 2 uur maakt u een begin met het opruimen van spullen van uw dierbare. U krijgt begeleiding bij deze emotionele klus.
nazorg Sabine lokatienazorg Sabine hartNazorg Sabine portret

Sabine Bataille - Inzicht krijgen en je plek innemen in familierelaties

Samen maken we inzichtelijk welke plek je inneemt in het gezin of de familie en hoe je in je kracht kan (blijven) staan. De sessie van 1 1/4 uur vindt plaats in de bosrijke omgeving van Den Dolder.
wandelcoach1wandelcoach2wandelcoach3

Philip Engelsman -Wandelcoaching in de natuur

Een buitenwandeling van 1,5 uur, waarin de natuur zowel spiegel als bron van troost kan zijn.

mindfulness1mindfulness2mindfulness3

Marcella van Gool - Mindfulness

Individuele mindfulness-sessie van 2 uur, om met liefdevolle aandacht in het nu te zijn, juist als verliesgevoelens van pijn, verdriet en gemis overheersen.

rouwbegeleidingjongeren1rouwbegeleidingjongeren2rouwbegeleidingjongeren3

Monique Twigt - Rouwbegeleiding voor kinderen en jongeren

Een sessie van 2 uur voor kinderen en/of jongeren om te praten over hun verlies, of om, onder begeleiding, iets te doen of te maken, binnen of buiten.

beeldend rouwmomentbeeldend rouwmomentbeeldend rouwmoment

Halina Zalewska - Beeldend rouwmoment individueel of samen met dierbaren 

Maak contact met je gevoelens en ervaar troost door vorm te geven aan je herinneringen in een sessie van 2 uur onder professionele begeleiding van beeldend kunstenaar Halina Zalewska

marjolein werkplekmarjolein margrietenmarjolein portret

Marjolein Lofvers - medium healing coaching

In een sessie van 1,5 uur zoekt Marjolein contact met een dierbare overledene. Er kunnen nog vragen worden beantwoord of boodschappen- die onuitgesproken gebleven zijn- alsnog gezegd worden. Of u zoekt enkel de troost van de nabijheid van uw dierbare. Vlakbij Woerden of bij u thuis.

nazorg florus1bron cnazorg florusnazorg florus2

Florus Kruyne - Op zoek naar jouw bronnen

Florus Kruyne is geestelijk verzorger. In een sessie van twee uur gaat hij met je op zoek naar jouw bronnen. Wat troost je, waar hoop je op en wat helpt je om het vol te houden?