Massage en rouw

Martine Filius (1969) is holistisch massagetherapeut. Daarnaast is ze ook werkzaam als assistent bij Alting & Res Uitvaarten.

martine3Aandacht voor uw lichaam om dieper te voelen, meer te ontspannen maakt uw hoofd stiller en uw hart open. Als de pijn groot, het verdriet diep is, kunt u het contact met uw lichaam kwijtraken. U zit dan niet prettig in uw vel, u staat wankel in het leven. In de overleefstand kunt u last krijgen van spierspanning, piekeren, vermoeidheid, angsten, slapeloosheid of somberheid. Massage kan ondersteunend zijn om weer vertrouwen in uw lichaam te voelen en voeten aan de grond te krijgen. Er is ruimte en aandacht voor alles wat er in u leeft. Zo kan er ontspanning worden ervaren naast de pijn die er ook is.

Voor meer informatie: www.tafelvan10.nl

 

martine1

"Voor mij is de fysieke ingang de beste, zelfs de enige uitgang uit mijn hoofd. Martine schept een veilige ruimte waarin ze je zonder oordeel leert ervaren wat er is. Niet de pijn of de emotie onderdrukken, maar bewust kiezen hoe je ermee bent, dat je er volledig bij blijft. Daarmee heeft Martine me enorm geholpen. Op een zachte manier wordt er een deurtje open gezet naar verdere bewustwording. Op de massagetafel en in de gesprekken komen inzichten als vanzelf naar boven."

"Eindelijk is er zorg! Ik was door de massage even helemaal vergeten dat ik me zo gebroken voelde. Het voelt nu weer symmetrisch, rond en heel."