Inzicht krijgen en je plek innemen in familierelaties

Sabine Bataille (1968) is systemisch coach.
Nazorg Sabine portretHet overlijden van een dierbare is een tijd waarin je extra geconfronteerd kan worden met (oud) ongemak in relatie tot familie - en gezinsleden. Jìj bent niet alleen in rouw. Ook een partner, zussen, broers en/of vrienden hebben verdriet. Iedereen reageert op zijn of haar eigen manier op het verlies van de dierbare. Oude patronen kunnen naar boven komen en in deze hectische en kwetsbare juist gaan wringen. Dit kan geuit worden of juist onder de oppervlakte blijven. Tijdens de sessie maken we inzichtelijk welke plek je inneemt in de relatie en hoe je steeds vanuit een patroon reageert. Dat alleen al is verhelderend en kan rust geven.

Daarna kunnen we kijken welke mogelijkheden je hebt om in je kracht te staan. Zo maak je van rouw een vruchtbare bodem voor groei. In een sessie van 1 1/4 uur gaan we hiermee aan de slag. Dit kunnen we binnen in de ruimte van STEK doen. Dit is een ruime plek met zicht op bomen. Of we lopen samen het bos in en gaan daar op een beschutte plek aan de slag. Op de website van Sabine is meer te lezen over Sabine Bataille, haar coaching en de groene plek in Den Dolder.

nazorg Sabine hart

Reactie van een nabestaande:

‘" Ook mijn ‘rauwe rouw’ mocht er zijn. Ik dreigde hierin vast te lopen, maar door deze sessie heb ik meer vertrouwen in mijn rouwproces. Er komt een moment dat ik het leven weer durf te omarmen. Sabine heeft me dit al even laten voelen. En dat ging op zo'n natuurlijke manier!'