• Hoofdcategorie: ROOT

Kosten van een uitvaart

portemonnee-vrijstaandBij een uitvaart heeft u te maken met kosten voor de begeleiding. Wij hebben een vast tarief. Dit tarief dekt de kosten voor het regelen en begeleiden van de uitvaart en het vervullen van de wettelijke formaliteiten. De kosten van de uitvaartbegeleiding zijn €2.350,- . 

Een uitvaart is maatwerk

Een gemiddelde uitvaart kost € 7.000 tot € 8.500. Hierin zijn de kosten van de uitvaartbegeleiding opgenomen. Een uitvaart is maatwerk, ook op financieel gebied. U kunt extra keuzes maken. Een uitgebreide uitvaart met veel genodigden, luxere catering, hoge grafrechten, advertenties in dagbladen kan bijvoorbeeld € 10.000 of meer kosten.

Wij verzorgen uitvaarten voor iedereen

U bent vrij in uw keuze door wie u de uitvaart wilt laten verzorgen. Ook als u verzekerd bent bij bijvoorbeeld Monuta, Dela, Yarden, Ardanta. De verzekering zal soms niet het volledige bedrag uitkeren als u de uitvaart door een ander laat uitvoeren. Vaak bent u toch nog goedkoper uit als u de uitvaart door ons laat verzorgen. Dit heeft te maken met de prijs van de extra diensten die u afneemt die niet door uw verzekering vergoed worden. Wij kunnen u hier altijd goed over informeren. 

Geen verrassingen, we maken een kostenplan

Op de eerste dag maken we een kostenplan. Bij het adviseren houden we rekening met dit kostenplan.Op de tweede dag, als de grote lijnen van de uitvaart duidelijk zijn, krijgt u een gespecificeerde kostenbegroting van de uitvaart. Mocht de uitvaart meer dan € 10.000 gaan kosten, dan krijgt u een voorschotfactuur van ons. Gebruikelijk is een voorschot van 40%, uiterlijk te betalen de dag voor de uitvaart.

Een mooie uitvaart hoeft niet duur te zijn. We hebben veel ervaring met het organiseren van een uitvaart met bescheiden middelen.

Onze Algemene voorwaarden