Alting & Res Uitvaarten - Agenda

De activiteiten van Alting UItvaarten staan hieronder opgesomd.

Café Tröst

Van/tot zondag, 26 mei 2024 van 14:30 tot 16:30
Waar de junglezaal van kinderboerderij Nieuw Rotsoord aan de Briljantlaan 101, Utrecht voorbij de bar naar rechts.
Info & Aanmelden https://www.trost.nl/mc-events/cafe-trost-21/
Link https://www.trost.nl/mc-events/cafe-trost-21/

Café TrösT is een pleisterplaats voor iedereen die zich (noodgedwongen) bezighoudt met de eindigheid van het leven en alles daaromheen. Een hartverwarmende plek in de stad waar je in een rustige setting je verhaal kunt doen en vaak kunt luisteren naar (live) muziek. Door ervaringen uit te wisselen, ga je wat lichter naar huis. De gemeenschappelijke noemer is troost bij verlies en rouw voor hen die een dierbare zijn verloren. Er zijn altijd twee vrijwilligers van Stichting TrösT aanwezig.

Lees meer >

Avondwandeling voor 20/30-ers

Van/tot maandag, 27 mei 2024 van 19:30 tot 21:00
Waar Start in Wilhelminapark
Info & Aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Link https://www.trost.nl/mc-events/avondwandeling-voor-20-30-ers-2/

Ben jij (ongeveer) tussen de twintig en de veertig, ben je iemand verloren en heb je behoefte aan contact hierover met leeftijdsgenoten?

Tijdens onze activiteiten voor twintigers en dertigers gaan we op een laagdrempelige manier met elkaar in gesprek. Natuurlijk over je verlies, maar vaak ook over andere dingen, waar jij behoefte aan hebt. De meeste deelnemers zijn een ouder verloren, maar ook bij ander verlies ben je welkom en zul je vast ook dingen herkennen in de verhalen van anderen.

In mei wordt het hopelijk weer mooier weer en gaan we lekker naar buiten. Op maandagavond 27 mei maken we een avondwandeling vanuit het Wilhelminapark. Na een korte kennismaking is er alle ruimte om al wandelend met elkaar in gesprek te gaan.

Bezin met Bach: Stine Jensen

Van/tot zaterdag, 01 juni 2024 van 11:00 tot 13:00
Waar Tivoli Vredenburg, grote zaal
Info & Aanmelden meld je aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. als je samen wilt gaan
Link https://www.trost.nl/mc-events/bezin-met-bach-stine-jensen/

Activiteit van Stichting Tröst

Prachtig samenzijn voor iedereen die van Bach en bezinning houdt

Schermafbeelding 2024 05 13 om 09.26.26Een aantal keer per jaar organiseert TivoliVredenburg in samenwerking met o.a. de Nederlandse Bachvereniging een samenzijn. Bezin met Bach combineert cantates die tot nadenken stemmen met gesproken teksten over levensvragen.
Het thema is deze keer Afscheid en filosofe, schrijfster en programmamaker Stine Jensen is te gast.
Na de voorstelling organiseert Tröst een nazit om te ontmoeten, na te mijmeren en desgewenst een kop koffie te drinken. Via bewegwijzering wordt duidelijk gemaakt waar de nazit plaatsvindt. Wees van harte welkom!